logo20 zonder tekst en witte rug BCD

Agenda

Agenda

AtelierRonde 8 en 9 oktober 2022

Download hier de hele folder. Op 8 en 9 oktober openen 13 kunstenaars van het BCD, Beeldend Collectief Drenthe, hun deuren voor het publiek. Binnen het collectief lopen de disciplines breed uit elkaar. Tijdens de atelierronde kunt u komen proeven van technieken van beeldhouwkunst tot schilderkunst die zich voor deze gelegenheid hebben geclusterd in 5 ateliers die van 11:00 tot 17:00 uur te bezoeken zijn. Het beloven twee ‘gezellig inspirerende dagen te worden, alleen al omdat we als makers een

Lees verder »

Expositie galerie Forma Aktua in Groningen

Al decennia lang functioneert galerie Forma Aktua als een platform voor al het opkomend talent in Noord-Nederland. Tegelijk volgt ze ook de ontwikkelingen in de wereld van de reeds meer gevestigde kunstenaars op de voet. Van 24 maart tot 25 april 2021 exposeert het BCD bij galerie Forma Aktua in Groningen.
 Het thema van deze gezamenlijke expositie is “ Helder Licht “. Forma Aktua is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Lees verder »

Expositie Sint Clemenskerk in Steenwijk

Het BCD organiseert ieder jaar een kunstroute langs de verschillende ateliers. Een heel weekend lang zijn de ateliers dan geopend en te bezoeken. I.v.m. corona, kon dat dit jaar niet door gaan. Nu exposeren wij als groep BCD’ers tijdens het Landelijk Atelierweekend op 25 en 26 juni 2020 in de grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk.

Lees verder »